Kattoremontit

Toteutamme kattoremontit aina kokonaispalveluna suunnitelusta loppusiivoukseen avaimet käteen -periaatteella. Käytämme kotimaisia Weckmannin kattomateriaaleja.

Remontit tehdään pohjatöineen ja aluskatteineen, sekä koko harjan mittasella tuuletuksella, rakennusmääräyksiä noudattaen. Teemme myös tarvittaessa kattokulman muutokset.

Katon kunnolla on ratkaiseva merkitys rakennuksen pitkälle elinkaarelle. Vesikatto tulee tarkastuttaa säännöllisesti ja tarvittaessa uusia varmistaaksesi parhaan mahdollisen suojan kodillesi.

Katto jää omistajaltaan liian usein liian vähälle huomiolle. Vuotava katto lahottaa rakenteita nopeasti, mikä puolestaan kasvattaa korjauskustannuksia. Kun teet kattoremontin ajoissa, vältyt kosteus- ja lahovaurioilta ja huolehdit perheesi terveydestä sekä viihtyvyydestä.

Kattoremontit toteutetaan aina laadukkaasti, nopeasti ja työn jälki on siistiä niin katolla kuin pihalla. Urakan viimeistelynä rakennusjätteet kierrätetään asianmukaisesti. Täydelliseen kattopakettiin kuuluvat testatut ja yhteensopivat kattotarvikkeet, kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmä. Remontin yhteydessä voidaan toeuttaa myös lisäeristykset, aluslaudoitukset, kattokulman, muutokset sekä muut muutos ja parannustyöt.

Oli kyseessä pelti, huopa tai tiili ota yhteyttä ja varaa maksuton arviokäynti. Autamme tarvittessa rakennuslupa-asioissa, joten kannattaa ottaa yhteyttä meihin jo suunnitteluvaiheessa.

Nyt saatavilla katon huoltosopimus – kysy lisää!