Täydellinen kattoremontti!

Toteutamme kattoremontit aina kokonaispalveluna suunnittelusta loppusiivoukseen avaimet käteen -periaatteella. Käytämme tunnettuja kotimaisia Weckmannin kattomateriaaleja.

Katon kunnolla on ratkaiseva merkitys rakennuksen pitkälle elinkaarelle. Vesikatto tulee tarkastuttaa säännöllisesti ja tarvittaessa uusia tai huoltaa parhaan mahdollisen suojan takaamiseksi kodillesi.

Katto jää omistajaltaan liian usein vähälle huomiolle. Vuotava katto lahottaa rakenteita nopeasti, mikä puolestaan kasvattaa korjauskustannuksia. Kun teet kattoremontin ajoissa, vältyt kosteus- ja lahovaurioilta ja huolehdit perheesi terveydestä sekä viihtyvyydestä.

Kattoremontti toteutetaan aina laadukkaasti ja tehokkaasti suomalaisen asennustiimin voimin. Työn jälki on siistiä niin katolla kuin pihalla. Urakan viimeistelynä rakennusjätteet kierrätetään asianmukaisesti. Täydelliseen kattopakettiin kuuluvat testatut ja yhteensopivat kattotarvikkeet, kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmä. Remontin yhteydessä voidaan toteuttaa myös lisäeristykset, aluslaudoitukset, kattokulman muutokset sekä muut muutos- ja parannustyöt.

Oli kyseessä pelti, huopa tai tiili – ota yhteyttä ja varaa maksuton arviokäynti! Autamme tarvittaessa rakennuslupa-asioissa, joten kannattaa ottaa yhteyttä meihin jo suunnitteluvaiheessa.

Meiltä on saatavilla myös kokonaivaltainen katon huoltosopimus – kysy lisää!